LINK


LINK til relevante fora.


Jeg har på denne side samlet nogle link, som du kan have glæde af når du står med konkrete spørgsmål om virksomhedens indberetninger og deadlines.


LMO-regnskabsservice er medlem af Business Faxe og her findes en del arrangementer der er interessant for mit fag og mine daglige opgaver og derfor deltager jeg ofte i arrangementer. Der er stor fokus på iværksættere og virksomheder i området, samt mange informative møder og et godt netværk.Talknuserne.net


SKAT.

På denne side finder du adgang til indberetninger til SKAT, ved hjælp af NemID eller digital signatur.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan indberette i nyt TastSelv Erhverv, kan du ringe til SKAT på telefon +45 72 22 18 18 - Vælg 2 for Virksomhed - og vælg 1 for TastSelv. Derefter følger du vejledningen.

https://www.skat.dk/front/appmanager/skat/ntse


VIRK.

Du kan finde råd, vejledninger og guides, der fører dig igennem dine forpligtelser over for det offentlige i forskellige situationer og du kan indberette nogle af dine oplysninger på denne side.

Dette kan være sig f.eks Nem refusion, refusion af sygedagpenge, indberetning af ansættelser og afskedigelser.

http://www.virk.dk/cms/render/live/da/sites/virk/home.htmlJeg  har på denne side tilføjet et link til en faglige netværksgruppe Talknuserne under Business Faxe, hvor man kan finde regnskabsfaglige emner og sparring. Kig på hjemmesiden for, at se mere om vores netværk.


www.Talknuserne.netBusiness Faxe.


Her har jeg indsat et link til Business Faxe - tidligere Faxe Erhvervsråd.


Bor du i Faxe kommune kan du formentlig have glæde af Business Faxe, hvor du kan få gode råd og vejledning i forbindelse med at starte egen virksomhed.

Du kan ligeledes deltage i relevante net-værk  eller deltage i møder der netop henvender sig til virksomheder i Faxe Kommunes område. 

www.BusinessFaxe.dk.

LMO-Regnskabsservice, Dalsvinget 6, Dalby, 4690 Haslev, CVR: 20577991

Mobil: +45 21 70 24 60, E-mail: LMO@LMO-Regnskab.dk

© Copyright 2012. All Rights Reserved.